Korez – Sorting Group

Proizvodne storitve

Korez-Sorting Group, tehnično preizkušanje in analiziranje d.o.o. je podjetje, ki kot zunanji izvajalec opravlja različne proizvodne storitve za slovenska in tuja podjetja. Outsorcing ali zunanje izvajanje je postalo stalna praksa večine slovenskih podjetij, ki se zelo pogosto odločajo za prenos pomožnih dejavnosti na zunanjega izvajalca, zato je izbira pravega strateškega partnerja izjemno pomembna. Kot zunanji izvajalec vam omogočamo, da se v vašem podjetju osredotočite na svoje ključne dejavnosti, medtem ko mi poskrbimo za ostale storitve na področju proizvodnje.

Zakaj najeti zunanjega izvajalca?

 • povečan obseg naročil
 • enostavno poslovanje
 • boljše obvladovanje stroškov
 • kvaliteta storitve, ki je sami ne morete zagotoviti
 • dolgoročno ali kratkoročno sodelovanje
 • prožnost v primeru hitrih sprememb dejavnosti ali velikosti podjetja

Zakaj smo vaš pravi »outsorcing« partner?

 • dolgoletne izkušnje na področju različnih proizvodnih procesov
 • visoko usposobljeni zaposleni, ki se nenehno izpopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje
 • proizvodne storitve potekajo izključno v sodobno opremljenih prostorih podjetja
 • zagotovljena vsa potrebna aplikativna in strojna oprema
 • celovita podpora
 • kakovostno in natančno izvajanje dejavnosti
 • brez dodatnih in skritih stroškov
 • pravočasni dobavni roki

Sestave in montaža izdelkov

Nudimo storitve ročne pred-sestave in sestave izdelkov. Imamo dolgoletne izkušnje pri montaži izdelkov iz širokega nabora industrijskih panog kot so  avtomobilska in elektroindustrija, zaklepni sistemi, mali gospodinjski aparati.  Vsi delovni procesi potekajo izključno v prostorih podjetja in v skladu z določili sistema za zagotavljanje kakovosti.

Kontrola kakovosti izdelkov in pol izdelkov

Kakovost izdelkov je izjemno pomemben element trženja, zato najboljši proizvajalci izdelkov redno preverjajo kvaliteto svojih proizvodov ter tako zmanjšajo tveganje in pridobijo boljši nadzor nad svojimi izdelki. V našem podjetju nudimo profesionalno kontrolo kakovosti izdelkov in polizdelkov na podlagi specifikacij proizvajalcev. Poleg kontrole kakovosti nudimo tudi morebitna popravila izdelkov iz plastike, gume ali kovine.

Sortiranje in prebiranje izdelkov

Številni industrijski proizvodni procesi vključujejo sistematično ločevanje dobrega od slabega izdelka, odstranjevanje neželenih delov, vse z namenom izboljšanja kakovosti izdelka. V našem podjetju nudimo storitve sortiranja in prebiranja izdelkov skladno z specifikacijami naročnika.  

Pakiranje izdelkov

V naši pakirnici nudimo strokovno in kakovostno pakiranje izdelkov, za različne namene uporabe. Del pakirnega centra deluje tudi kot fulfilment center za male in srednje velike spletne trgovine. Svetujemo o različnih možnostih pakiranja in nudimo kakovostne pakirne materiale različnih velikosti. Nudimo tudi sekundarno pakiranje, ki vključuje npr. etiketiranje, deklariranje, vstavljanje oziroma prilaganje navodil za uporabo, prepakiranje izdelkov, razpakiranje izdelkov in pakiranje izdelkov v novo pakiranje po specifikaciji naročnika.

Spajkanje (lotanje)

Nudimo ročno vstavljanje in spajkanje komponent za elektroindustrijo. Naše storitve obsegajo ročno spajkanje,  opremljanje tiskanih vezij (TIV) in tuljav ter sestave in montaže električnih komponent in naprav.

Dostava izdelkov

Za naše poslovne partnerje omogočamo dostavo izdelkov znotraj Slovenije.

Hitra dobava

Top kvaliteta

Najbolše ponudbe

Varna plačila