Korez – Sorting Group

  • Mizarstvo Korez

    Vaš Partner za Eleganco in Funkcionalnost v Domu

  • Mizarstvo Korez

    Vaš Partner za Eleganco in Funkcionalnost v Domu

  • Mizarstvo Korez

    Vaš Partner za Eleganco in Funkcionalnost v Domu

Na hitro se predstavimo

Mizarstvo Korez d.o.o. smo priznano podjetje, specializirano za izdelavo vrhunskega notranjega pohištva. S ponosom se ponašamo z dolgoletno tradicijo in izkušnjami na področju oblikovanja in izdelave pohištva po meri. Naša predanost kakovosti in estetiki je osrednji del naše filozofije.

Naša ponudba

Naša glavna dejavnost je oblikovanje in izdelava notranjega pohištva, ki je popolnoma prilagojeno potrebam in željam naših strank. Naši izdelki vključujejo:

Kuhinje po meri

Oblikujemo in izdelujemo kuhinje, ki združujejo funkcionalnost z estetiko. Naše kuhinje so srce doma.

Garderobne omare

Ponujamo rešitve za shranjevanje oblačil, ki so prostorsko učinkovite in elegantne

Spalnice po meri

Ustvarjamo oaze udobja, kjer se lahko sprostite in napolnite energijo.

Dnevne sobe in knjižnice

Naše oblikovalske rešitve so prilagojene vašemu slogu in potrebam za druženje in sprostitev.

Kaj nas ločuje od drugih

Natančnost in Kvaliteta

Verjamemo, da je natančnost ključ do vrhunskih izdelkov. Naši izkušeni mizarji uporabljajo le najboljše materiale in tehniko, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo našega pohištva.

Individualna Prilagoditev

Razumemo, da vsak prostor in vsaka stranka sta edinstvena. Zato se trudimo razumeti vaše potrebe in pričakovanja ter izdelati pohištvo, ki se popolnoma prilega vašemu okusu in prostoru.

Estetska Vrednost

Pohištvo Mizarstva Korez je znano po svoji estetski vrednosti. Naši oblikovalci sledijo najnovejšim trendom in vam pomagajo ustvariti privlačen, eleganten in funkcionalen dom.

Zakaj Izbrati Nas

Izberite nas kot svojega partnerja za izdelavo notranjega pohištva, če si želite kakovostnih in edinstvenih rešitev, ki bodo vaš dom dvignile na višjo raven. Pri Mizarstvu Korez se trudimo, da bi vaše sanje o popolnem domu postale resničnost. Povabite nas, da vam pomagamo oblikovati prostor, ki bo odražal vašo osebnost in udobje.

Galerija