Kongi®

Kongi® je zaščitena blagovna znamka, zasnovana na dolgoletni tradiciji našega podjetja. Kongi® izdelki so v celoti narejeni iz kakovostnih materialov po EU standardih in izdelani v Sloveniji. Primerni so za vse javne prostore z obiskovalci kot so podjetja, šole, bolnišnice, nakupovalna središča, hotele, restavracije …

 Dozirnik za razkužila Kongi® je primeren za razkužila, tekoča mila ali gele. Lahko ga preprosto pritrdite na steno v kopalnici ali na steno pri vhodu v prostor.  Aktivirate ga z dlanjo ali s komolcem.Menjava razkužila je hitra in enostavna. Dozirnik je zasnovan tako, da je primeren za razkužila v plastenkah (500 ml) v skladu z euro standardi, zato je možna uporaba razkužil različnih dobaviteljev.

Prosto stoječa dozirna postaja za razkužila Kongi® je sestavljena iz lesenega stojala in dozirnika za razkužila. 

Podajalnik higienskih vrečk za damske vložke Kongi® je nepogrešljiv pri zagotavljanju higienične uporabe ženskih sanitarij.

Vsi Kongi® izdelki imajo eno leto garancije. Zagotavljamo kvaliteten in hiter servis ter nadomestne dele. Pri naročilu večjih količin omogočamo tudi dostavo znotraj Slovenije.

 

dozirnik kongi
dozirnik kongi
dozirna postaja kongi
dozirnik kongi
Shopping Cart